Group Exercise Timetable

GROUP EXERCISE TIMETABLE

SUMMER timetable (20 NOV 2017 - 25 FEB 2018)

DAY: MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY, THURSDAY, FRIDAY, SATURDAY, SUNDAY

Members and Visit Pass holders can book into classes by phoning (02) 4221 4700. Phone bookings can only be made on the day of the class. 

Strictly no entry to classes 5mins after the advertised starting time. Class ticket must be collect prior to the advertised start time or your place may be given to another person. Please bring a towel to all classes. You must be aged 16yr or over to attend BodyPump, TeamLIFT, TeamFUNCTIONAL and CardioBox and 14yrs or over for all other classes. For more information about booking and attending classes please read the class booking policy.

Gold Pass and Team Training Pass Holders also have access to classes at UniActive IC.

AUTUMN GROUP EXERCISE TIMETABLE - starts 26 february 

DOWNLOAD THE TIMETABLE 

MONDAYCLASSduration
6:30AMBodyCircuit  45 min
7.15amAqua Jogging45 min
12.00pmFunctional 30 min
12.35pmBodyPUMP60 min
12.35pmBodyBALANCE60 min
4.35pmBAT60 min
4.35pmRPM45 min
5:05PM GRIT Cardio Starts 26/230 min
5.05pmHiiT N Abs Last class19/245 min
5.35pmBodyPUMP60 min
5.35pmYOGAStretch 60 min
5.35pmFunctional 30 min
5.45pmCardioBox60 min

 

TUESDAYCLASSduration
 6.30AMEarly Bird Circuit**30 min
7:15AMAqua Jogging45 min
12.00PMTeamFUNCTIONAL (Team Training Class) Last class 20/230 min
12:00PMGRIT  Strength Starts 27/2 30 min
12:35pm
BodyCircuit 
45 min
12.35pmRPM45 min
12:35pmSculpt N Ab's 45 min
4.35PMBodyBURN60 min
5.05PMRUN CLUB 60 min
5.35PMSculpt N Abs60 min
5.35pmBodyBALANCE 60 min
5.35PMRPM45 min
6.35pmBodyPUMP60 min

 

WEDNESDAYCLASSduration
6:15amGRIT Strength Starts 28/230 min
6:30amBodyCIRCUIT45 min
7:15AMAqua Jogging45 min
12:00pmSprint30 min
12.35PMBodyPUMP60 min
12.35PMBodyBALANCE60 min
4.35PMSculpt N Abs 45 min
5:05PMGRIT Cardio Starts 28/230 min
5.35PM Functional 30 min
5.35pmBodyPUMP60 min
5:35PMRPM  45 min
5.35pmYogaSTRETCH60 min
5:45PM CardioBOX 60 min

 

THURSDAYCLASSduration
6:15PMGRIT Cardio Starts 1/330 min
6.30AMEarly Bird Circuit30 min
7:15AMAqua Jogging45 min 
12.00pmFunctional 30 min
12.35PMYogaSTRETCH Last class 22/260 min
12:35PM
RPM
45 min
12:35PMBodyCIRCUIT45 min
4.35pmBodyPUMP60 min
5.05pmRUN CLUB 60 min
5.35PMBodyBURN60 min
5.35PMRPM45 min
6:35pmBodyCIRCUIT  Last Class 22/245 min 
6:35PMFunctional Starts 1/3 

 

FRIDAYCLASSduration
6:30AMBodyCIRCUIT45 min
7:15AMAqua Jogging45 min
12:00pm SPRINT 30 min
12.35PMBodyPUMP Last class 23/260 min
12:35pmGRIT Strength Starts 2/330 min
12.35PMBodyBALANCE60 min
4.35PMB.A.T60 min
4.35PMRPM45 min
5.35PMBodyPUMP60 min
5.35PMCalmYOGA60 min

 

SATURDAYCLASSduration
8:00AM Functional30 min
9.35AMRPM45 min
9:35amBodyPUMP 60 min
10.35AMBodyBALANCE60 min
SUNDAYCLASSduration
9.35AMBodyPUMP60 min
3.45PMBodyBALANCE60 min

 

UniActive reserves the right to alter the schedule at any time.

Last reviewed: 8 February, 2018